Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ - ΤΟΥ Δημήτρη Νικολάου



Του Δημήτρη Νικολάου
Η πολιτική Σόιμπλε Μέρκελ για την Ευρώπη οδηγεί στον εκφασισμό των λαών της ! Η ατελείωτη λιτότητα , η αδυναμία άσκησης δικής σου δημοσιονομικής πολιτικής , η συνεχής φτωχοποίηση όλο και περισσότερων λαϊκών στρωμάτων , αν δεν βρει προοδευτική πολιτική διέξοδο οδηγεί τους πληθυσμούς σε στρεβλές αντιδράσεις και σε εθνικιστικές εξάρσεις χωρίς ουσιαστική πρόταση διεξόδου !
 Η αριστερά πανευρωπαϊκά καθυστέρησε να παρέμβει στην διαδικασία της παγκοσμιοποίησης με ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις και η έτσι κι αλλιώς συνθηκολόγησε και συμμετείχε δραστικά στην διαδικασία ! Σε αυτό το πλαίσιο οι λαοί ασφυκτιούν και ψάχνουν λύσεις! Από σπασμωδικές μέχρι συντονισμένες ! Στην πατρίδα μας προσπάθησαν να δώσουν μια προοδευτική (ευτυχώς) ανάσα στην οποία έπεσε λυσσαλέα όλο το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο , ντόπιο και ξένο!

 Το προοδευτικό πείραμα στην Ελλάδα ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ προς γνώσιν και συμμόρφωσις όλων των υπόλοιπων λαών! Η πρώτη αναμέτρηση δεν ήταν νίκη! Δώσαμε την μάχη χωρίς εμπειρία και συγκροτημένο σχέδιο άλλα με περίσσια δύναμη και αποφασιστικότητα ! Φτάσαμε σε ένα οδυνηρό αποτέλεσμα για τον λαό αποτιμούμε όμως και κέρδη όπως ρήγματα στην ΙΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΏΝ και άλλες φωνές που ήρθαν να σταθούν δίπλα στην δικιά μας ! Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν για να είμαστε ΑΚΟΜΑ πιο δυνατοί στην επόμενη αναμέτρηση είναι να παραμείνει η ενότητα στις τάξεις μας . Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ που αντανακλά στην σημερινή κυβέρνηση ανατροπής ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ! Λογικές απογοήτευσης , απστασιοποίησης , παραίτησης η απογοήτευσης δεν ταιριάζουν σε έναν λαό που πριν δυο βδομάδες ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ του Στηρίζουμε κριτικά την προσπάθεια της σημερινής κυβερνητικής πλειοψηφίας αποτιμώντας κέρδη και ζημιές αρκεί να μην την διακινδυνεύσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με κινήσεις σπασμωδικές και βιαστικές. 

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση
 Για την Ελλάδα που αγαπάμε σε μια Ευρώπη που θέλουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...