Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Αποκάλυψη: Σύμβουλος του Αρβανιτόπουλου προτείνει στους φύλακες του Πολυτεχνείου να φτιάξουν εταιρεία σεκιούριτι και να τους προσλάβουν εκεί!

Την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα δυναμίτισε ακόμη περισσότερο σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου ο οποίος σε συνάντηση με φύλακες του ΕΜΠ των οποίων οι θέσεις καταργήθηκαν με υπουργική απόφαση, φέρεται να έκανε την ακόλουθη πρόταση, παρουσία του ίδιου του υπουργού: «Κάντε εταιρεία σεκιούριτι, για να πάρετε κατόπιν τη φύλαξη του ΕΜΠ»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, η πρόταση έγινε σε συνάντηση της αντιπροσωπείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τον υπουργό Παιδείας ο οποίος όταν άκουσε την πρόταση του συμβούλου του ζήτησε να σταματήσει να μιλάει!

Επίσης, όταν ετέθη το θέμα της αρνητικής μοριοδότησης ως ποινή σε όσους διοικητικούς δεν απεγράφησαν, ο ίδιος σύμβουλος είπε ότι η αρχική θέση της κυβέρνησης ήταν να τους περάσει ένα γρήγορο πειθαρχικό και να τους απολύσει. Σύμφωνα πάντα με την Καθημερινή, στο σημείο αυτό του απάντησαν: «Δεν μιλάμε με σας, αλλά με τον υπουργό».


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...