Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο Γιώργος Κοντόσταυλος ο νέος επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής

Ο Γιώργος Κοντόσταυλος αναδείχθηκε νέος επικεφαλής της υποστηριζόμενης από το ΣΥΡΙΖΑ  δημοτικής παράταξης <<Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής>>, από το πρώτο γύρο κιόλας γύρο της διαδικασίας.

Η κάλπη άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας 16/12/2013 αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση της δημοτικής παράταξης <<Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής>> και συνεχίστηκε την επόμενη μέρα στο Στέκι Φίλων και Μελών  ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής.
 Ψήφισαν συνολικά 152 μέλη, με 150 έγκυρα ψηφοδέλτια και 2 άκυρα,  ο  Γιώργος Κοντόσταυλος έλαβε  73 ψήφους, ο Γιώργος Χαρίσης 54 και ο Κώστας Τάσσος 23. Παρόλο που δεν συγκεντρώθηκε το 50+1% για 4 μόλις ψήφους, ο κύριος Γιώργος Χαρίσης απέσυρε τη υποψηφιοτητά του με αποτέλεσμα η διαδικασία να ολοκληρωθει από το πρώτο γύρο.Σε ανακοινωσή του μετά το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας ο κ. Γιώργος Κοντόσταυλος  προέβη  μέσω του προσωπικού του προφίλ στον κοινωνικό ιστότοπο του  facebook:

"Είμαι εξαιρετικά συγκινημένος και νιώθω μεγάλη την ευθύνη στους ώμους μου!! Το να είσαι υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής είναι μεγάλη τιμή!! Ευχαριστώ όλους τους συντρόφους που πήραν μέρος στην άψογη δημοκρατική διαδικασία της Παράταξής μας!! Ήδη δείχνουμε το πόσο διαφορετικός πολιτικός χώρος είναι ο δικός μας!!! Χαιρετώ με συντροφικότητα και περηφάνεια τους Γιώργο Χαρίση, Κώστα Τάσσο και Στέλιο Παππά!!! Όλοι ενωμένοι για την μεγάλη ανατροπή στην Καισαριανή!!! Θα νικήσουμε!!!"

Ποιος είναι ο Γιώργος Κοντόσταυλος
Ένα σύντομο βιογραφικό του Γιώργου Κοντόσταυλου παρουσιάστηκε στη σελίδα  του κοινωνικού μέσου δικτύωσης του facebook "Καισαριανή" όπου αναφέρονται τα εξής:

Γεννήθηκε στις 3/9/1966 στην Καισαριανή από μητέρα Βουρλιώτισσα και πατέρα Παριανό. Γέννημα θρέμμα Καισαριανιώτης, τέλειωσε το Λύκειο Καισαριανής το 1984. Μετέπειτα σπούδασε στην Βουλγαρία-Πανεπιστήμιο Κλίμεντ Όχριτσκι Σόφιας- και είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει Μεταπτυχιακά Σεμινάρια για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, του Κέντρου Οικονομικής Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας με θέμα το ''Εξαγωγικό Μάνατζμεντ'' και Σεμινάριο επιδοτούμενο από την Περιφέρεια Αττικής με θέμα: ''Στήριξη και Συμβουλευτική Ανέργων''. Εργάζοται από το 2001 στα εκπαιδευτήρια ''Κωστέα-Γείτονα'' ως καθηγητής Κοινωνιολογίας, Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης. Είναι υπεύθυνος του Ομίλου UNESCO στο ίδιο σχολείο. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Λεοντή και έχει μια κόρη. Μέλος της Αριστεράς από το 1982 ( ΚΝΕ και ΚΚΕ) και ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...