Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μιχαλολιάκος: Μπορώ να συνεργαστώ με Σαμαρά. Αν προκαλέσω εκλογές και κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση δεν στέκεται (video)


 Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο αρχηγός  της νεοναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ στο τοπικό κανάλι της Πιερίας <<Βεργίνα>> όπου παρουσιάστηκε πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αν η ΝΔ φύγει απ' το μνημόνιο, αν διώξει τους λαθρομετανάστες, αν κόψει τους δεσμούς με την οικονομική ολιγαρχία, αν δώσει δυνατότητες στον λαό για προκοπή, τότε τίποτα δεν αποκλείεται, αν είναι να σωθεί η πατρίδα». Προκύπτει ερώτημα γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος τότε ψήφισε μια σειρά απο μνημονιακά μέτρα και έβαλε πλάτη στην κυβέρνηση σε ψηφοφορίες υπερ της ολιγαρχίας(ΑΤΕ, φορολόγηση κεφαλαίου...) ενώ παρουσιάζεται δήθεν  αντιμνημονιακός  και κτά των συμφερόντων στις δηλώσεις του.


Επίσης ανέφερε ότι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση Σαμαρά θα είναι κυβέρνηση μειοψηφίας. O αρχηγός της ΧΑ είπε επίσης οτι ακόμα δεν έχει ληφθει απόφαση για το αν και πόσοι βουλευτες θα παραιτηθούν και για το αν αυτο θα γίνει πριν ή μετα την παρέλευση του 18μήνου απο τις εκλογές του Ιουνίου 2012, ενώ νωρίτερα είχε "τροποποιήσει" την απειλή για παραίτηση των βουλευτών του με την ιδέα ότι θα μπορούσε να παραιτηθεί μόνον ο βουλευτής επικρατείας και να προκληθούν εκλογές μόνον γι αυτόν.
 Το μόνο σχόλιο που μπορούμε να κάνουμε για το περιβόητο φλερτ και από τις δυο πλευρές, είναι ότι το αίμα νερό δεν γίνεται 
Παρακολουθήστε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...