Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Χρονολόγιο “αντισυστημικότητας” της Χρυσής Αυγής μέσα στο Κοινοβούλιο. Που και πότε έχει στηρίξει κυβέρνηση και συμφέροντα.


σχόλιο V: -Αν πετύχει η αποσύνδεση που επιχειρούν, του νεοναζισμού με το μνημόνιο, όπου η τροφοδότηση των δυο αυτών στοιχείων είναι βασικό συστατικό της διατηρήσης των προνομίων του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου και εκβιασμών των ξένων δανειστών, ετοιμαστείτε για ένα μνημόνιο από εδώ μέχρι το Βερολίνο.
-Οι νεοναζί ψηφίσαν μαζί με τη δικομματική, χέρι χέρι μέτρα που αφορούσαν συρρίκνωση εργασιακών δικαιωμάτων, των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, τη μη φορόλογηση κεφαλαιου. Δεν ξεχνάμε τη στάση της ΧΑ σε πληρη συμφωνία με τη δικομματικη(ΠΑΣΟΚ - ΝΔ), στις Σκουριές, στο κλείσιμο της ΕΡΤ, και τις δηλώσεις συμπάθειας στελεχών της ΝΔ προς τους νεοναζί της ΧΑ.
-Όλοι ανακάλυψαν την Αμερική στα ΜΜΕ, ξαφνικά με την ΧΑ
-Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...αυτές τις ημερες μπορεί να ψηφιστεί οτιδήποτε....είπαμε μνημόνιο και μνημονιακά κόμματα δεν επιβιώνουν χωρίς το μπαμπούλα τις ΧΑ, η μέχρι τώρα ύπαρξη της ήτανε απαραίτητη για την πολιτική τους επιβίωση...

Ένα μικρό χρονολόγιο της “αντισυστημικότητας” της Χρυσής Αυγής μέσα στο Κοινοβούλιο, όπως το καταγράψαμε από το 2012 μέσα από αναρτήσεις του lefteria-news.blogspot.gr27 Ιουλ. 2012

23 Αυγ. 2012

Έναν μήνα αργότερα, οι Χρυσαυγίτες μαζί με τους βουλευτές της Συμπολίτευσης , ψηφίζουν  τροπολογία για τα χρέη των ΠΑΕ των γνωστών "αναξιοπαθούντων" εφοπλιστών προέδρων τους.
6 Σεπτ. 2012

Λίγες μέρες μετά .Η Ζαρούλια, σύζυγος Μιχαλολιάκου, κάνει ερώτηση υπέρ επιχειρηματιών. Συγκεκριμένα κατά δωρεαν δημοτικού πάρκινγκ, που ζητάει να κλείσει και τάσσεται υπέρ τοπικού επιχειρηματία, λέγοντας ότι η κοινωνική παροχή δωρεάν πάρκινγκ, είναι αθέμιτος ανταγωνισμός στον ιδιώτη.
5 Δεκ. 2012 

Πέρασε με την ανοχή της ΧΑ που ψήφισε Παρών, το “περίεργο” κυβερνητικό νομοσχέδιοπου έδινε στην Εσθονία την διαχείριση της ελληνικής ηλεκτρονικής διακυβέρνης, των ηλεκτρονικών μέσων και των κονδυλίων αντιμετώπισης διαφθορας.
19 Δεκ. 2012
13 Φεβρ. 2013

Η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζει το νομοσχέδιο για πώληση νησίδων και βραχονησίδων, με τον Παναγιώταρο να εκτοξεύει το αμίμητο, ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί έθεσαν πρώτοι θέμα πώλησης νησίδων & βραχονησίδων!

24 Σεπτ. 2013

Απόντες οι βουλευτές της ΧΑ, από την συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για το μείζον θέμα της σκανδαλώδους τροπολογίας που προβλέπει ότι οι μετοχές off shore ναυτιλιακών εταιρειών δεν θα δηλώνονται στο «πόθεν έσχες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ.Χρυσή Αυγή."Εμείς θέσαμε πρώτοι θέμα πώλησης νησίδων & βραχονησίδων, υπερψηφίζουμε"

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ.Η Ζαρούλια,σύζυγος Μιχαλολιάκου,κάνει ερώτηση υπέρ επιχειρηματιών!

Οι βουλευτές της Συμπολίτευσης και της Χρυσής Αυγής ψήφισαν τροπολογία για τα χρέη των ΠΑΕ!
ΝΔ-Πασοκ-Δημαρ-Χρυση Αυγη μπλοκάρουν την συγκληση της Επιτροπης Οικ.Υποθεσεων για την Αγροτικη
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ. Ένταση με Λαφαζάνη, μαζί με την Εσθονία θα γίνει διαχείριση της ελλην.ηλεκτρον.διακυβερνησης,της διαφθοράς και των μέσων πληροφορίας.

Χρυσή Αυγή.19 Δεκ.Καταψηφίζει την συνέχιση ερευνών λίστας Λανγκαρντ, 5 Δεκ.Στηρίζει με "Παρών" κυβερνητικό νομοσχέδιο
Χρυσή Αυγή & ΚΑΖΙΝΟ Λουτρακιου χέρι-χέρι;

Κρυμμένοι οι βουλευτές της ΧΑ στην συζήτηση περί της σκανδαλώδους ρύθμισης υπέρ των εφοπλιστών.
2013 Ο ΣΔΟΕ ετοιμάζεται να μπει στην ΧΑ.
2012 Δημιουργική λογιστική: Η Χρυσή Αυγή δήλωσε 80 χιλιάδες ευρώ έξοδα και για τις 2 εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...