Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής – Χτυπούσαν πέναλτι με το κεφάλι Πακιστανού


 Τις απάνθρωπες πρακτικές των νεοναζί ακόμα και σε δικά τους στελέχη περιγράφει πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής
-”Έσπασαν στο ξύλο χειρουργημένο μέλος με τη δικαιολογία οτι έκλεψε ένα ευρώ”
-  "Τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι"
- Διαβάστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την δράση των ταγμάτων εφόδου


Το κλίμα εκφοβισμού και τα "γυμνάσια" μίσους στα οποία υποβάλλονται τα νέα μέλη για να στρατολογηθούν περιγράφει πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Όπως λέει, όταν τα νεοφώτιστα μέλη δρουν με "επιτυχία", επιβραβεύονται και ο "ηρωισμός" τους καταγράφεται σε ειδικό τετράδιο.

Περιγράφοντας σκηνές απο Κου Κλουξ Κλαν το πρώην μέλος περιγράφει: "ερχόντουσαν την επόμενη μέρα και χειροκροτούσαν και έλεγαν μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό. Εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση".

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές δεν έχουν τέλος: "Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι". Προσθέτει πως "για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς".
Η περιγραφή της συμπεριφοράς των μελών της ΤΟ Νίκαιας συγκλονίζει: "Ένα μέλος ήταν εγχειρισμένος στο κεφάλι γιατί είχε καρκίνο. Με τη δικαιολογία ότι έκλεψε ένα ευρώ, τον έσπασαν στο ξύλο, πέντε άτομα. Και τελικά τον διέγραψαν", σημειώνει.

Ο πρώην χρυσαυγίτης, περιγράφει και τα μηχανοκίνητα τάγματα της οργάνωσης που λέγονται "ινόβα", από τη μάρκα μηχανών που χρησιμοποιούν. Το συγκεκριμένο τάγμα παρομοιάζεται με το μηχανοκίνητο σώμα ΔΕΛΤΑ της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για μέλη που αναλαμβάνουν να σπεύσουν, όποτε οι επικεφαλής δώσουν την εντολή.


Η Ομάδα "Κένταυρος"


Πρόκειται για τους ανηλίκους της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, τους οποίους τους δέχονται στα γραφεία τους και τους υποβάλουν στην κατάλληλη "εκπαίδευση" και πλύση εγκεφάλου.

Για τον Γ. Ρουπακιά, δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, απορεί για το πώς έφτασε να κάνει φόνο.
"Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι" και προσθέτει ότι η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει, είναι ότι πήρε εντολή να πάει και να σκοτώσει.
Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην τοπική οργάνωσης της Νίκαιας. Στην ερώτηση αν οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Γερμενής είναι σε τακτική βάση στα γραφεία της Νίκαιας και του Πειραιά το πρώην μέλος απαντά: “Την υποστηρίζουν πολύ τη Νίκαια, γιατί όλοι μια Νϊκαια φωνάζουν για να “καθαρίσει”. Παντού πάμε. Και στην Αθήνα έχουμε κατέβει και στην Ηλιούπολη και στο θέατρο που είχε ανέβει ένα έργο, η Νίκαια ήταν εκεί”.

Τα τάγματα εφόδου της Νίκαιας, λέει, έχουν πάει παντού ενώ στην επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα "τα ίδια άτομα με το φονικό ήταν. Η Νίκαια. Και το ξέρω γιατί απο μάρτυρες που ξέρουν, τους είδαν και στα δυο σημεία"

πηγή: newsit.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...