Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πολιτευτής της Χρυσής Αυγής: «Ετοιμάζουμε τις κρεμάλες για τον ΣΥΡΙΖΑ, θα λέμε φωτιά στα κόκκινα σκυλιά»Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά με μελη της νεοναζιστικής οργάνωσης της ΧΑ. Αυτή τη φορά ο πολιτευτής του κόμματος Αλ. Πλωμαρίτης δηλώνει χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί: "Για τον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουμε τις κρεμάλες τώρα, και θα τις στρώσουμε εδώ στην Πιπίνου...".

 Κάθε μερα γίνεται όλο και πιο φανερό ότι στόχος της ΧΑ είναι να ανακόψει κάθε πορεία προς μια εναλλακτική πρόταση που δεν μπορεί να είναι άλλη παρά μια κυβέρνηση της Αριστεράς... Τακτικά και μεθοδικά λειτουργώντας ως σωσίβιο προς την υπάρχουσα πολιτική με στοχο να αφυπνιστούν περαιτέρω τα φοβικά και λειτουργικά αντανακλαστικά των πολιτών, όλα αυτά πάντα παράλληλα με το δόγμα της ανιστόρητης και πολυφορεμένης θεωρίας των δυο άκρων. Μην ξεχνάμε τη στήριξη της ΧΑ σε μια σειρα από νομοσχέδια στη κυβέρνηση και στα συμφέροντα(ΑΤΕ, εξεταστική για τη Λίστα Λαγκάρντ, αποπροσανατολισμός στη κλητευση Βενιζέλου στην προανακριτική της λίστας Λαγκάρντ, ΕΡΤ, Σκουριές, φορολόγηση εφοπλιστών...). 

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την ταινία ταινία "The Cleaners" που βραβεύτηκε στο διεθνές φεστιβάλ του Σαράγιεβο. Πλάνα της ταινίας προβλήθηκαν στο βρετανικό Chanel 4 και διατάχθηκε από τον περασμένο Μάρτιο εισαγγελική έρευνα η τύχη της οποίας αγνοείται. Η ταινία θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο στην Αθήνα.

"Απολαύστε" τις δηλώσεις του ΧΑγίτη πολιτευτή όπου κλωτσάει έναν μετανάστη, ενώ νωρίτερα δηλώνει ότι θα κάνει τους ξενους "σαπούνια" και ότι οι φούρνοι ετοιμάζονται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...