Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Διαφορά δύο μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση


Με δύο ποσοστιαίες μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Pulse RC για την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21% έναντι 19% της ΝΔ και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ 6,5%, η Χρυσή Αυγή 13%, οι ΑΝΕΛ 4%, το ΚΚΕ 5,5% και η ΔΗΜΑΡ 3%.

Στην πρόθεση ψήφου, με αναγωγή επί των έγκυρων, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,5%, η ΝΔ 21,5%, το......ΠΑΣΟΚ 7,5%, η Χρυσή Αυγή 14,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, το ΚΚΕ 6,5% και η Δημοκρατική Αριστερά 3,5%.

Στην πρόθεση ψήφου, «αναποφάσιστο» δηλώνει το 9,5% και με την αναγωγή όσοι δεν έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν, φτάνουν το 11%. Τα δύο κόμματα που προηγούνται, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζουν περίπου ισόποσες συσπειρώσεις, 62% και 64%, ενώ το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει χαμηλή συσπείρωση, μόλις 46%.

Η τηλεφωνικού τύπου δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διάστημα από 11 έως 17 Ιουλίου, με δομημένο ερωτηματολόγιο σε 1359 ενηλίκους με δικαίωμα ψήφου και με πανελλαδική γεωγραφική κάλυψη.
πηγή:in.gr, efsyn.gr
σχόλιο: οι επιφυλάξεις για τα αποτέλεσματα των δημοσκόπησεων συνεχίζουν να υπάρχουν, όταν ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων αρνούνται να συμμετάσχουν, όταν μεγαλός αριθμός νοικοκυριών βρίσκεται με κομμένο ρεύμα, συνπώς και χωρίς τηλ(άρα αποκλεισμένος από τις έρευνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...