Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Βίντεο: Η αντίδραση του Γ. Δραγασάκη στο ρατσιστικό οχετό της χρυσαυγίτισσας Ζαρούλια

Με το Σύνταγμα ανά χείρας απάντησε ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Δραγασάκης στην βουλευτή της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής Ε. Ζαρούλια, την οποία νωρίτερα είχε εγκαλέσει για παραβίαση του Συντάγματος
"Υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας. Και ειδικά με την Χρυγή Αυγή, αγεφύρωτες διαφορές. Υπάρχουν όμως κάποιοι κανόνες, ένα Σύνταγμα που δεσμεύει το προεδρείο και πιστεύω όλους τους βουλευτές", είπε ο προεδρέυων Γιάννης Δραγασάκης και διάβασε τι ορίζει το Σύνταγμα.

"Μέχρι στιγμής αυτά ισχύουν, αυτός είναι ο πολιτισμός που έχουμε σε αυτή τη χώρα, στα χαρτιά τουλάχιστον. Όταν λοιπόν πέφτει στην αντίληψη του προεδρείου κάτι-γιατί δεν μπορούμε εδώ να είμαστε ούτε χωροφύλακες, ούτε παιδονόμοι-κάνει επισήμανση", τόνισε.
"Αυτό που λέτε αντιβαίνει με το Σύνταγμα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Ζαρούλια" πρόσθεσε:

  

Είχαν προηγηθεί τα ουρλιαχτά της Ζαρούλια κατά την προσπάθεια του Γ. Δραγασάκη να επισημάνει την παραβίαση θεμελιωδών αξιών στην τοποθέτηση της χρυσαυγίτισσας: "Το Σύνταγμα στο οποίο έχετε ορκιστεί λέει ότι δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα διακρίσεις.  Αυτά που λέτε παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα" υπογράμμισε  ο Γ. Δραγασάκης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...